BIBLIA PRAWDZIWEGO PIĘKNA

MUZY, INSPIRACJE, AUTORYTETY, LEGENDY

CZAS NA NOWE DOZNANIA, MOTYWACJE, INSPIRACJE… NOWĄ… BIBLIĘ PRAWDZIWEGO PIĘKNA!!!

BIBLIA to jeden z głównych filarów kultury europejskiej. Uważana przez wierzących za świętą, dla innych to księga inspiracji. Jest nośnikiem pewnych idei i zasad moralnych. Nie ma takiej gałęzi kultury, w której nie odnajdziemy wpływów biblijnych… fotografia, malarstwo, rzeźba, grafika, architektura pełne są inspiracji Biblią. Tak jest również w przypadku „BIBLII PRAWDZIWEGO PIĘKNA”.

„BIBLIA PRAWDZIWEGO PIĘKNA – MUZY, INSPIRACJE, AUTORYTETY, LEGENDY” – unikalna, pierwsza i jedyna w historii Polski wielopokoleniowa biblia/album autorstwa polskich artystów, wizjonerów, terapeutów i twórców kultury polskiej: SEBASSTIANA SKALSKIEGO i MICHAŁA KOSSMA KOWALSKIEGO czyli duetu BosscyBoySS. Album skupia się wokół piękna… pięknych ludzi, detali i miejsc. Autorom zależało na sportretowaniu i opisaniu ludzi uznanych w obecnym świecie za MUZY, INSPIRACJE, AUTORYTETY, LEGENDY. Fotografie, cytaty, biogramy są formą najwyższego uznania za całokształt życia, uznania dla dokonań, empatię, działalność prywatną i zawodową, patriotyzm i dobroczynność. Bohaterami jest 50 charyzmatycznych osobowości jak m.in.: Ewa Błaszczyk, Hanna Bakuła, Katarzyna Bonda, Jolanta Borowiec, DJ WIKA, Beata Drzazga, Anna Dymna, Katarzyna Frank-Niemczycka, Magda Gessler, Barbara Goździkowska, Anna Kolisz, Jolanta Kwaśniewska, Teresa Lipowska, Katarzyna Miller, Maja Ostaszewska, Alicja Resich-Modlińska, Jadwiga Ewa Skalska, Dorota Soszyńska, Dorota Stankowska, Alina Strześniewska, Maria Szabłowska, Alicja Wojciechowska, Beata Tyszkiewicz czy Dorota Wellman i Hanna Zdanowska – prezydent Miasta Łodzi. W albumie również zdjęcia rodzinne! Autorzy z przyjemnością, a wręcz z premedytacją goszczą w swoim atelier przed obiektywem i w swojej Fundacji ONE SĄ BOSSKIE… Polki, którzy stąpają w życiu swoimi ścieżkami, niekoniecznie prowadzącymi na kanapy programów śniadaniowych czy tańców z gwiazdami. Na deser autorzy zdradzają 11 SEKRETÓW PRAWDZIWEGO PIĘKNA. Wszystko to układa się w spojoną 300-stronicową piękną całość! Premiera EDYCJI LIMITOWANEJ albumu: 14 października 2019 roku, podczas „Gali Charytatywnej Piękna” Fundacji „ONE SĄ BOSSKIE” w Łazienkach Królewskich w Warszawie.